U Kuslevovoj kući 21. marta, 2018. godine, otvorena je samostalna izložba slika Maje Bulatović „Da li ličiš na svoj san“. 

Radovi izloženi u Kuslevovoj kući prikazuju jedno poimanje života prožeto dvostrukom stvarnošću, stvarnošću u kojoj san zauzima ravnopravnu poziciju. Hrabrim i ekspresivnim potezom i koloritom, Bulatovićeva prikazuje „onu stranu jave“ koja se sugestivnim i upečatljivim likovnim jezikom predstavlja posmatraču.

Maja Bulatović (1983. Podgorica) prati savremene umjetničke tendencije koje se odnose na promišljanja u oblasti konceptualne umjetnosti. Koncept kao način izražavanja već dugo vremena je u fokusu njenog stvaralačkog interesovanja. Autorka je nagrađenog performansa „All person of nature“ –sofisticiranog rada snažne i uzbudljive višeznačnosti. Bavi se i instalacijom, fotografijom, crtežom.

Prvi put se samostalno predstavila u Podgorici 2017. godine izložbom „Soul selfie“ u klubu kulture „Soba“ kao i u Herceg Novom u galeriji „Amerika“.

Izložbu „Da li ličiš na svoj san“ otvorila je novinarka Sonja Drobac, a zainteresovani će imati priliku da izložbu pogledaju do 30. marta u terminu od 12h do 16h.