U utorak, 3. decembra u novom izložbenom prostoru JU Muzeji i galerije Podgorice, u okviru manifestacije DEUS, otvorena je izložba “Veliki format“ iz fundusa Moderne galerije. Na izložbi su predstavljeni radovi velikog formata istaknutih crnogorskih umjetnika: Milivoja - Miška Babovića, Draška Dragaša, Miodraga - Dada Đurića, Nade Kažić, Pavla Pejovića, Aleksandra Rafajlovića, Branislava Bana Sekulića, Ilije Šoškića, Rajka Todorovića - Todora, Žarka Vojičića i Srđana Vukčevića.

JU Muzeji i galerije Podgorice u okviru manifestacije DEUS organizuje izložbu ,,Veliki format“ iz fundusa Moderne galerije. Izložba će biti otvorena u novom izložbenom prostoru Moderne galerije u utorak, 03. decembra, sa početkom u 19 sati.

U Modernoj galeriji sinoć je otvorena izložba akademskog slikara Luke Sekulića pod nazivom “Sklopljene oči drugačije gledaju svijet”. Za ovu priliku selektovano je četrdeset radova rađenih u različitim slikarskim i crtačkim tehnikama. Izložbu je otvorila kustoskinja Muzeja i galerija Podgorice mr Selma Đečević. Izložba će biti otvorena za posjetioce do 27. decembra 2019. godine.
 
 
Muzeji i galerije Podgorice organizuju izložbu slika i crteža akademskog slikara Luke Sekulića pod nazivom „Sklopljene oči drugačije gledaju svijet“. Izložba će biti otvorena u Modernoj galeriji u utorak, 19. novembra, sa početkom u 19 sati.