U Galeriji Art otvorena je izložba Milene Jovićević pod nazivom ,,Pjevaj Maro, Pjevaj Zlato…” 17. decembra. Izložbu realizuje JU Muzeji i galerije Podgorice u partnerstvu sa UNDP-jem, a u sklopu programa manifestacije Decembarska umjetnička scena. Kustoskinja postavke je Maša Vlaović, teoretičarka i istoričarka umjetnosti. 

Sinoć je u okviru manifestacije Decembarska umjetnička scena u Modernoj galeriji otvorena izložba “Jedno mjesto” umjetnice Tijane Gordić.

Sinoć je u Galeriji Art otvorena kolektivna izložba ,,REvolucija svakodnevnog života", koja predstavlja radove pet mladih crnogorskih umjetnica: Brigite Antoni, Branke Kovačević, Jovane Vujanović, Jelene Iličković-Tomić i Milice Janković. Izložbu realizuje JU Muzeji i galerije Podgorice u saradnji sa Francuskim institutom, a kustoskinja postavke je mr Maša Vlaović, teoretičarka i istoričarka umjetnosti.

U Modernoj galeriji organizovana je svečana ceremonija potpisivanja Sporazuma o saradnji između JU Muzeji i galerije Podgorice i JPU Đina Vrbica, kao i predstavljanje zajedničkog projekta za djecu pod nazivom ”U carstvu muzeja”.